Reiki For Dogs Workshop

Reiki For Dogs Almere

Als professioneel hondentrimster heb ik al veel succesvolle Reiki behandelingen aan hondenklanten kunnen geven.

Juist ook voor honden is Reiki geschikt, omdat zij veel dichter bij de natuur staan. Reiki bij honden kan voor allerlei aandoeningen worden gegeven, zoals bijvoorbeeld; angststoornissen, gedragsproblemen, herstel na operatie, shock en pijnverlichting bij chronische aandoeningen. Meestal kan worden volstaan met 7 tot 10 behandelingen.

Een hond kan uiteraard zelf geen Reiki leren, maar jij als baasje wel. Ben je in het bezit van je Reiki I certificaat, dan is er de mogelijkheid om de unieke workshop ‘Reiki For Dogs’ te volgen. Natuurlijk kun je jouw eigen hond meenemen. Heb je nog geen Reiki I certificaat, dan kun je deze tweedaagse cursus natuurlijk bij Dutch Reiki Center volgen. Goed om te weten is dat ik aangesloten ben bij de Reiki Ryoho Foundation, de overkoepelende Nederlandse organisatie die ervoor zorgt dat de kwaliteit van cursussen en behandelingen geborgd is.

Wat kun je tijdens de Workshop Reiki For Dogs verwachten?


- Tijdens de Reiki Workshop For Dogs leer je mediteren met je hond.

- Hoe geef je een Reiki behandeling aan een hond.

- Je leert op praktische wijze de handposities om een hond te behandelen.

- Er wordt ruim gelegenheid gegeven om een hond te behandelen.

- Er wordt ruim de gelegenheid gegeven om vragen te stellen.

-Workshop For Dogs wordt afgesloten met een certificaat.

Borging van de kwaliteit

Reiki Master Mirjam Kloppenburg is opgeleid en ingewijd volgens het traditionele Usui systeem van natuurlijk genezen (Usui Shiki Ryoho). De Reiki Master is aangesloten bij de Reiki Ryoho foundation, dit garandeert de cursist dat hij/zij een kwaliteitscursus volgt.

Inschrijven